Menu
HomeWelkomMenureserverenover onsTake awayOpeningstijdenContactWinkelmandje (0)

fietstochten

Het Friese fietsroutenetwerk leidt u langs de mooiste plekjes van onze provincie. U bepaalt zelf je route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen. De routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd. U kunt dus in twee richtingen fietsen, van knooppunt naar knooppunt via de genummerde tracéborden.

 

Fietstochten Gasterij de Waldwei

Centraal gelegen in een prachtige fietstocht (tussen knooppunt 68 en 70) vindt u Gasterij de Waldwei, een prima plek om even op adem te komen en te genieten van het prachtige uitzicht op de Himpensermar onder het genot van drankje en hapje.

Fietsknooppunten?

Ideaal voor het plannen en fietsen van een dagtocht. Het systeem werkt heel eenvoudig en je bepaalt zelf de route en het aantal kilometers dat je wilt gaan fietsen. In een fietsregio met knooppunten kun je van knooppunt naar knooppunt fietsen. Op een knooppunt kruisen meerdere routes elkaar. Elk knooppunt is voorzien van een nummer en een informatiepaneel. De routes tussen twee knooppunten zijn in twee richtingen bewegwijzerd met wit-groene knooppuntbordjes.

Zelf een knooppuntroute fietsen in drie stappen

  • Met behulp van een knooppunten kaart of via onze fietsrouteplanner kies je de te fietsen route. Ook kun je ter plaatse je route bepalen met behulp van de informatiepanelen die bij ieder knooppunt staan.
  • Noteer de knooppuntnummers van je route en stap op de fiets!
  • Op elk knooppunt kun je de route als je wilt weer aanpassen. De afstand naar het volgende knooppunt staat op het informatiepaneel weergegeven.