Menu
HomeWelkomMenureserverenover onsTake awayOpeningstijdenContactWinkelmandje (0)

bruiloften recepties

Het verzorgen van bruiloften en recepties is een specialiteit van Gasterij de Wâldwei . Een sfeervolle, feestelijke omgeving in combinatie met vriendelijke bediening, een goed glas wijn en heerlijke hapjes staan garant voor een geslaagd samenzijn.

 

Bruidstaart & bruidsdiner

Voor bruidsparen kunnen we een onvergetelijke trouwdag verzorgen, beginnend bij de ontvangst van uw dag gasten met koffie en bruidstaart van onze huisbakker, Bakkerij Teije de Boer uit Wergea, een borreltje met een hapje of een glas champagne om te toasten op uw geluk!

Vervolgens kunt u aanschuiven voor het bruidsdiner, in de vorm van een luxe koffietafel, Bourgondisch buffet of een intiem familiediner in de vorm van een keuze menu.
 

Feestlocatie met podium en terras

Ook voor een receptie of een wervelend feest hebben wij een royale maar toch sfeervolle zaal met podium en dansvloer tot onze beschikking. Wij kunnen u hierbij ook adviseren omtrent de muzikale omlijsting van het geheel.

Zoals u ziet is werkelijk alles mogelijk als het gaat om een bruiloft om nooit te vergeten. Wij adviseren u graag tot in detail, daarbij rekening houdende met al u wensen en uw budget. De kosten van een geslaagde feestavond zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal gasten en de gewenste onderdelen.

 

 

 

Feestavond of bruiloft

Uw receptie kunnen wij al verzorgen vanaf € 20,00 p.p. ( 2 uren) In dit basispakket is opgenomen:

  • 4 consumpties uit Hollands assortiment
  • bittergarnituur ( zowel koud als warm)
  • nootjes op tafel

Bekijk alle arrangementen

 

Bourgondisch Buffet

Sinds jaar en dag serveren wij ieder weekend het Bourgondisch Buffet. U maakt zelf uw keuze uit ons ruime assortiment voor-, hoofd- en nagerechten en stelt zo uw eigen maaltijd samen. Wij zorgen ervoor dat alles steeds aangevuld wordt en serveren de gewenste dranken aan tafel. Lees verder»

 

High Tea

Heerlijk uitgebreid theedrinken op de Engelse manier, met sandwiches en zoete lekkernijen, dan bent u bij Gasterij de Waldwei aan het goede adres. Voor kleine gezelschappen serveren wij onze High Tea met al zijn lekkernijen aan  tafel, voor grotere gezelschappen presenteren wij hem in buffetvorm. Lees verder»